Shqipe Hysenaj prezantohet me hartën e Shqipërisë Etnike

Shqipe Hysenaj është banorja e katërt që futet në shtëpinë e Big Brother VIP Kosova.

Hysenaj vjen në këtë format pas famës që mori pjesë në një emision të dashurisë.

Ndryshe, deri tani në shtëpi janë futur Blero, Ledi Vokshi dhe Santiana Maloku.