Sahidja në super-formë, por Safetja e Motrave Mustafa është shëndoshur shumë, s’do ta njihni

Safete Mustafa është këngëtarja e mirënjohur kosovare.

Ajo së bashku me motrën e saj, Sahiden njihen në publik me emrin e përbashkët Motrat Mustafa.

Safetja është shumë e kërkuar nga publiku shqiptar nëpër dasma dhe ahenge.

E në fotografinë e fundit ajo shihet bashkë me Sahiden, e cila duket në super-formë, por Safetja duket se është shëndoshur shumë.