Me pamje të ‘tynehershit’, njihuni me prindërit e Remzie Osmanit

Remzia publikon pamje të bukura nën shoqërinë e prindërve të saj.

Këngëtarja e njohur Remzie Osmani përveç muzikës ajo është aktive edhe në mediat sociale.

Ajo ka publikuar disa momente të bukura ku shihet nëna e saj dhe babai, ku ka shkruar “Boss Baba”.

Kujtojmë se Remzia është tejet e lidhur me prindërit e saj.

Në shumë dalje televizive ajo ka treguar qe prindërit kanë qenë përkrahja kryesore qe ajo është sot në skenën e muzikës, madje janë kujdesur edhe qe t’i rrisin fëmijët e saj kur ajo ishte e angazhuar me punë.