Meda publikojnë momente romantike

Çifti i njohur Meda dhe Lulja janë tash e disa vite bashkë, të cilët kanë në jetë katër fëmijë.

Lulja para disa minutash ka publikuar disa momente tejet romantike në krahët e Medësa.

Kujtojmë se çifti është tejet aktiv në mediat sociale ku ndanë momente të bukura me ndjekësit.

Foto të publikuara nga Lulja.