Pasi Fero e harroi e u martua me një grua tjetër, Arbenita merr vendimin e madh për jetën e saj

Arbenita dhe Fero kanë qenë dyshja më e përfolur gjatë muajve të fundit në vendin tonë.

Ata tashmë i kanë dhënë fund martesës së tyre.

Por, të dy tashmë po vazhdojnë jetët e tyre, të ndarë nga njëri-tjetrit, madje ditëve të fundit dolën lajme se Fero është martuar.

E pas këtij lajmi, Arbenita duket se ka marrë një vendim të rëndësishëm, për t’u larguar nga vendi.