Operacionet e kanë bërë të bukur, por s’do ta besoni sa ndryshe dukej Morena shumë vite më parë

Morena Taraku është një ndër modelet më të njohur në vendin tonë.

Ajo një kohë ishte shumë aktive edhe me projekte muzikore.

Morena është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Sot ajo ka publikuar një foto të disa viteve më parë dhe po duket tejet bukur, por shumë ndryshe.