Në natën e parë të Vitit të Ri, Shkurte Gashi jep lajmin e madh që të gjithë e prisnin

Shkurte Gashi është një ndër këngëtaret më të njohura dhe më të dashura për publikun.

Ajo tashmë është e martuar dhe ka dy fëmijë të bukur.

Shkurta është shumë aktive si në rrjetet sociale, ashtu edhe në mbrëmje muzikore.

E përmes postimit të fundit ajo ka treguar se ku do të jetë sonte, në natën e parë të Vitit të Ri