Me kë e priti Shyhrete Behluli ndërrimin e moteve

Ku dhe me kë e priti Shyhrete Behluli ndërrimin e moteve.

Kur bëhet fjalë për Shyhrete Behlulin jemi mësuar qe në festën e Vitit të Ri t’i argëtoj publikun me muzikën e saj në koncerte.

E ketë vit këngëtarja ka zgjedhur të pretë festën në gjirin familjarë.

Si asnjëherë me parë Shyhretja shihet e lumtur duke festuar për vitin 2024.

Engji është ajo qe ka ndarë disa momente nga festa.