Harroi se jashtë është acar, Kejsi i Stresit merr pozën me të cilën i ngriti temperaturat në 100 gradë

Keisi është mjaftë aktive në rrjete sociale, ajo publikon foto të ndryshme.

Keisi para pak minutave  publikoj një foto, tejet provocative dhe tërheqëse.

Ajo me këtë fotografi ka provokuar rëndë.