Kaq kohë pas ndarjes nga Lirimi, në këtë gjendje të papritur ka përfunduar Lulja

Lulja dhe Lirimi ishin drama e ditëve të fundit në vend.

Ata dolën publikisht dhe thanë se ishin ndarë.

Ndërkaq, që të dy janë shumë aktiv në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Në fotografinë e fundit, Lulja është shfaqur shumë e relaksuar, ku shihet duke pirë kafe.