Kaderi me lot në sy tregoi historinë e saj të dhimbshme, por a e dini se kush është nëna e saj që e braktisi

Kaderi ka ndarë historinë e jetës së saj, rrëfim shumë i vështirë dhe i dhimbshëm.

Ajo ka treguar se nëna e saj e ka braktisur kur kishte qenë vetëm dymuajshe.

Kaderi është pyetur se a ndjen ndonjë gjë për nënën e saj, e cila është përgjigjur se jo asgjë, pasi që nuk e ka atë ndjenjën e lidhshmërisë me të.

Por, askush nuk e di se kush është nëna e saj, e cila e ka braktisur atë dhe motrën e saj.