Besi i mërzitur tregoi se për vite s’mundi të bëhej baba, gruaja e tij sapo dha lajmin e madh e të shumëpritur (PAMJE)

Besi javë më parë hapi zemrën me “Vëllaun e madh”, duke ia treguar historinë e tij personale dhe vështirësitë për tu bërë baba.

E pikërisht në Big Brother, atyre një klinikë u bëri dhuratë kontrollat e vazhdueshme për trajtimin e infertilitetit.

Gruaja e tij, aktorja Valire Zeneli ka bërë të ditur se tashmë ka nënshkruar marrëveshjen me një klinikë për trajtimin e infertilitetit.

Ҫiftit i urojmë shumë fat dhe shpresojmë që sa më shpejtë t’i shohim prindër, ashtu siҫ ata duan.