Gëzimes i janë ‘qaraveshur’ komplet flokët, nuk do ta njihni me këtë pamje

Gëzimja është reja e këngëtares Rëmzie Osmani dhe ky fakt e ka bërë mjaftë të njohur për publikun e gjerë.

Gëzimja, ka një faqe me shumë ndjekës në Instagram, ani pse nuk është aktive si rejat e tjera të estradës.

Ajo është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet.

Në fotografinë e fundit ajo shihet me flokë të shthuruar dhe po duket paksa çuditshëm.