E paska fshehur mirë barkun deri më tani, ish-banorja e Big Brotherit të Kosovës po bëhet nënë

E paska fshehur mirë barkun deri më tani, ish-banorja e Big Brotherit VIP Kosova po bëhet nënë.

Ish banorja e ‘Big Brother VIP Kosova’ Gigliola Havreku po bëhet nënë për herë të parë.

Gigliola është në pritje të ëmbël dhe së shpejti do mirëpret në jetë një vajzë.