Gili dëshiron të duket si çikë, po e bënë një ndryshim të papritur në fytyrë

Gili para pak minutave ka informuar ndjekësit se po kryen një ndërhyrje në fytyrë, shkruan Kosovarja.

Gili në video duket tejet e qetë dhe relakusuar, si duket po e pret me padurim ndryshim e nofullës.

Si mendoni sipas juve a ishte e nevojshme apo jo?