Ariana ‘shtyhet’ me të bijën se cila po duket më bukur, por cila mendoni ju?

Ariana Fejzullahu është shumë aktive në rrjetin social Instagram.

Duke postuar foto të ndryshme vetëm dhe me familjen.

Por, fotoja e fundit morri zemrat e ndjekësve nga ëmblsia e vajzës së Arianës dhe këngëtarit Ermal Fejzullahu.

Të veshura njësoj nënë e bijë duket kaq bukur dhe kaq të lumtura pran njëra tjetrës.

Sa bukur qenkan kombinuar në veshje nënë e bijë.