E la gruan shtatzënë, Getinjo sapo bëri edhe një tjetër gjest shumë të shëmtuar

Vivien dhe Getinjo ishin ribashkuar, pas ndarjes së bujshme.

Duket se shkak i pajtimit ishte shtatzënia e Vivit.

Por, në raportimet e fundit, thuhet se ata janë ndarë sërish dhe po e vazhdojnë jetën në rrugët e tyre.

Në fotografinë e fundit, Getinjo është shfaqur si ‘hajn’ dhe po duket paksa pamje e shëmtuar.