Frikë e madhe e situatë tejet e tensionuar, Medës i ndodh ajo që askush s’do ta dëshironte

Meda është shumë pranë publikut përmes këngës së tij.

Meda është mjaftë i kërkuar kohës së fundit në koncerte të shumta në vende të ndryshe në botë.

Një video qe po qarkullon në rrjet shihet teksa këngëtari hynë në skenë rrëzohet, por me pas u ngrit në këmbë dhe vazhdoi të këndonte sikur të mos kishte ndodhur asnjë incident.