Thyejnë heshtjen familjarët për lidhjen e Azemit, reagojnë Vesa dhe motra e Albes

Familjarët thyejnë heshtjen për lidhjen e Azemit, reagojnë Vesa dhe motra e Albes.

Në Instagramin zyrtar të Azem Gagicës, familjarët kanë reaguar sa I përket raportit të Azemit dhe Albes.

Aty thuhet se besojnë që mes tyre ka ndjenja të sinqerta por ende nuk e dinë a janë ndjenja dashurie apo shoqërore.

Gjithashtu kanë shtuar se nuk duhet të kryqëzohet një vajzë si Alva pasi ajo është gjithmonë pranë Azemit kur ka nevojë.

Këtij postimi i kanë reaguar edhe Vesa dhe motra e Albes, Jonilda.

Vesa shkroi se do t’i përkrahë gjithmonë ndërsa motra tha që më në fund dikush e tha të vërtetën.