Kush është ky mashkull misterioz që e shoqëron kudo Blerina Kllokoqi-Rugovën?

Bashkëshortja e Mendim Rugovës, dizenjatorja e njohur e modës Blerina Kllokoqi-Rugova, është mjaftë prezente në rrjete sociale.

Blerinen e gjejmë në Facebook, Instagram, e madje edhe në Tik Tok me video të ndryshme.

Ajo, shpesh shfaqet përkrah një mashkulli, më saktësisht përkrah grimerit dhe bashkëpunëtorit të saj, Meriton Bajrami, shkruan Kosovarja.

E shoqëruar nga Meritoni ishte edhe në dasmën e Adëlina Hasanit.