Sonte, natë speciale për banoret e Big Brother VIP Kosova

Sonte si çdo të enjte tjetër do të mbahet darka e të nominuarve.

Të nominuarit e javës janë Monika, Alby, Vesa, Edona, Linda dhe Lumbardhi.

Gjatë darkës , banorët do t’iu përgjigjen pyetjeve pikante të bëra nga vetë ata, veç se në mënyrë anonime.