Situata e Ilirianës, Ylli i flet diçka çiftit

Iliriana është shfaqur e mërzitur dhe ka filluar të qajë.

Ylli u është afruar çiftit dhe u ka folur, duke thënë se mërzia kalon.

“Mërzia kalon, është një natë, dy ditë, të kapë kështu dhe kalon”, është shprehur Ylli.