Santiana: Azemi i keqkupton shumë situatat në raport me Albën

Santiana, Buci, Shqipja, Adri dhe Ilirjana kanë biseduar për raportin e Azemit dhe Albës.

Në një moment atyre u tregonte Santiana se Azemi është duke i keqkuptuar gjërat në raport me Albën.

“Azemi i keqkupton situatat, dy herë i ka thënë shok, por ai nuk i kupton situatat”, ka thënë Santiana.

Santiana ka deklaruar se Alba është çdo herë e qartë në raport me të.