Alby afrohet shumë me Kaderin, po bëhen shoqe

Shoqëri të shumta dhe të reja janë duke u zhvilluar në shtëpinë më të madhe në vend, Big Brother VIP Kosova 2.

Kësaj radhe me njëra-tjetrën janë shoqëruar Alby dhe banorja e re, Kaderi.

Ata mbrëmë gjatë natës kanë qëndruar bashkë për një kohë të gjatë e kanë biseduar për banorët e tjerë.

Alby i tha asaj se nëse e ka shoqe të mirë Kaderin pasi janë afruar shumë do ta mbrojë çdo herë.