Si asnjëherë me parë, Vjollca Haxhiu merrë vëmendjen me të pasmet e formësuara

Tendenca e madhe dhe kryesore e të njohurave tona është të duken bukur, të bien në sy.

Pavarësisht çmimit, në shumicën e rasteve ato edhe ja dalin, duke investuar fuqishëm në pamjen e jashtme.

Po kështu ka bërë edhe këngëtarja e njohur e muzikës popullore, Vjollca Haxhiu, e cila po duket bukur, freskët dhe në top formë fizike.

Në këtë fotografi, këngëtarja shihet e veshur me fustane simpatik, e ku i theksohen mjaftë të pasmet.