Mihrija e Naimi shfaqen të fashuar, kush i sulmoj

Mihrija thotë se askujt nuk bënë ti dhurohet edhe dashuria edhe respekti

Mihrije Braha, e njohur si këngëtare, por edhe prezantuese, ka mjaftë prezencë edhe në rrjete sociale.

Mihrija, së fundi ka vendosur të ndajë edhe ndonjë fjalë të urtë aty këtu në rrjete Tik-Tok, e ndër të tjerash edhe shumë video.

Mijrija e Naimi shpesh bëjnë edhe skeçe dhe një nga më qesharakët, ai ku shfaqen të fashuar, gjoja nga goditja e lopës.