“Shkele more”, Edona në debat të ashpër me Adrin

Adri dhe Edona kanë debatuar sëbashku.

Ai i ka thënë Edonës “a kështu dëshiron me jep shembull”.

Edona iu ka përgjigjur duke i thënë se “çfarë shembulli je ti?”.