“Me gjasë nuk është duke ja futur askush” – Blerando dhe Blero flasin për Lindën në BBVK

Tensionet brenda shtëpisë së Big Brother VIP Albania 2 kanë marrë një kthesë të re pas një komenti të Blerandos gjatë një bisede intime me Bleron në dhomën e gjumit.

Blerando ka dalë në mbrojtje të këngëtares Linda Halimi, duke thënë se “Lindës s’është ka ja fut askush”, një deklaratë e cila vjen si përgjigje ndaj akuzave të ngacmimeve që Linda ka ngritur më herët.

Debatet e vazhdueshme dhe përplasjet midis Linda Halimit dhe disa prej banorëve kanë qenë një nga çështjet që kanë mbajtur në tension atmosferën e shtëpisë më të famshme nëvend. Akuzat e Lindës kanë shkaktuar një sërë debatesh brenda dhe jashtë BBVK 2.

Në këtë kontekst të ngarkuar, fjalët e Blerandos paraqiten si një mbështetje e qartë për Halimin, në një moment ku banorët po përpiqen të navigojnë përmes akuzave dhe të kuptojnë se cili është vërtet raporti ndërmjet tyre.

Blerando, i cili ka qenë i njohur për qëndrimin e tij të qetë dhe matur në shtëpi, ka zgjedhur këtë moment për të shprehur bindjen e tij të fortë ndaj këngëtares së hitit “Ëndërroja”.

Komenti i Blerandos, i bërë në një mjedis privat dhe të qetë si dhoma e gjumit, ka të ngjarë të shkaktojë diskutime të reja brenda shtëpisë dhe mes fansave të spektaklit.