Santiana: S’ka nevojë me m’zbavitë Azemi, ka kush m’zbavitë

Santiana dhe Buci kanë folur për Azemin dhe për veprimet e lojën e tij brenda shtëpisë më të madhe në vend.

Santiana tha se Azemi është një djalë i mirë dhe i sjellshëm, derisa Buci e pyeste se mos e bënë të qesh ai.

“S’ka nevojë me m’zbavitë Azemi, ka kush m’zbavitë mua në këtë shtëpi”, ka thënë Santiana.