Banorët kritikojnë lojën e Azemit dhe Lumbardhit karshi Albës, lavdërojnë Blerandon

Adri, Iliriana, Shqipja, Buci dhe Santiana kanë kritikuar lojën e Azemit dhe Lumbardhit, karshi Albës.

Ndërkaq, ata e kanë lavdëruar lojën e Blerandos.

“Blerando është më tërheqës se këta të dy”, është shprehur Iliriana.