Reja e Nexhat Dacit dekoron shtëpinë për Vitin e Ri, nuk mungon as fotografia e burrit të saj të ndjerë

Si pasojë e rënies së një orteku në Brezovicë ndërroi jetë ish-zëvendësministri i Diasporës, Arian Daci.

Ai ishte djali i vetëm i akademikut, Nexhat Dacit.

E tani gruaja e tij, Merita është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Ajo ka treguar se e ka dekoruar shtëpinë dhe pjesë është edhe fotografia e Arianit.