kiaratito

Kiara e veshur në të kuqe, e bën ketë veprim.

Kiara Tito aktualisht është nën moderim të ‘Fan club DWTS’ ku shfaqet çdo të diel.

Në puntaten e sotme moderatorja shfaqet e veshur në të kuqe ku duket tejet elegante.

Sot është vjetori i njohjes se saj me Luizin, andaj për këtë datë të rëndësishme për ta, Luizi ka vendosur që t’i bëjë një surprizë Kiarës, duke bërë portretin e saj ‘tattoo’.

E moderatoja shihet tejet e lumtur dhe ka përfunduar me sukses puntaten e 12 të garës së vallëzimit.