Rasimi i mëson burrat shqiptar si të sillen me gratë e tyre, ai gruas së vet ia bën dhuratën më romantike

Rasim Avdyli është mërgimtari kosovar, i cili pas shumë problemesh në jetën e tij private, ja doli në një segment.

Ai, u bë i njohur falë rrjetit social Tik Tok, ku poston video nga jeta e tij private dhe shumë nga zhvillimet në marrëdhënien me gruan gjermane.

Partnerja e shqiptarit, në të shumten e rasteve i mirëpret iniciativat e tij për xhirim, madje edhe martesa e tyre u bë publike në platformen Tik Tok.

Rasimi është edhe romantik, i bënë lule dhuratë gruas gjermane.