Për çka po e akuzon Linda, Bleron? “Na i ndali mikrofonat”

“Na i ndali mikrofonat”, për çka po e akuzon Linda, Bleron?

Linda Halimi ka drejtuar disa akuza për Bleron.

Ajo në një moment tha se Blero, ua ka ndalë asaj dhe Ganiut mikrofonat.

“Na ka heq mu edhe Ganisë mikrofonat”, është shprehur ai.