Zbulohet se kush është vëllai i Edona James, a e njihni ju

Ky është vëllai i Edona James, ja me çfarë merret.

Edona James nuk ka folur shumë për familjen e saj në kuadër të jetesës në “BBVK”.

E, megjithatë, në një moment ajo e ka përmendur vëllain e saj.

Në një bisedë me Lumbardhin, Edona ka treguar se vëllai i saj quhet Kushtrim, ka biznes për rregullimin e kopshteve dhe se është i martuar e ka dy fëmijë.

Edona, e ka përshëndetur kuanten e saj, duke treguar se ajo kujdeset për Instagramin e saj.