Pas probleme me shëndetin mendor dhe shtrirjes në spital, kjo është gjendja aktuale e Fjolla Morinës

Pas një kohe të gjatë që nuk ishte mirë me shëndet, Fjolla Morina duket se e ka marrë veten.

Ajo sonte është lajmëruar përmes një fotografie në Instagram.

Fjolla është shfaqur me flokë të bardha dhe e rregulluar mirë.

Duket se pas probleme që kishte, Fjolla i është kthyer normalitetit dhe është në gjendje shumë të mirë.