Pas ngjarjes me Bucin, më në fund Santiana merr mesazhin nga i dashuri, po e lë, apo po e vazhdojnë lidhjen?

Santiana Maloku gjatë këtyre ditëve nuk ka qenë në gjendje të mirë emocionale.

Kjo për faktin se i dashuri i saj nuk pranoi t’ia dërgonte as edhe një letër pas një videoje që qarkulloi me banorin Ylli Dervishi.

Derisa e fejuara e Bucit i dërgoi një letër dhe e takoi live, partneri i saj u tha se refuzoi të përgjigjej.

Megjithatë, një veprim i fundit i banores nga Gjakova ka lënë vend për dyshime të mëdha.

“E kanë parë familja e vet videon”, Santiana në gjendje të rënduar emocionale pasi i dashuri nuk i dha sinjal.

Ajo po fliste Besart Zenelin, teksa në një moment i tha që ‘mirë është’, edhe pse nuk kuptohej mirë.

Menjëherë pas këtij veprimi i erdhi një sinjal nga ‘Vëllai i Madh’, duke i thënë: “Santiana kujdes mikrofonin”.

Konkurrentja më pas u ndal dhe nuk tha asnjë gjë tjetër në lidhje me këtë, edhe pse u komentua gjerë e gjatë nga përdoruesit e interneti.