santiana

Santiana ka refuzuar të përgjigjet në një nga pyetjet me të cilat është ndeshur gjatë lojës së organizuar nga Mirdoni dhe Ardi.

E për këtë veprim, ka edhe një dënim.

Dënimi përfshin tri xhiro në oborr me rroba të banjos.