Nusja e Goldit shkon në vendlindje të burrit në Preshevë, vëmendjen merr vetura e saj super-luksoze

Ermira Shkodra Agushi tashmë është emër shumë i njohur për publikun tonë.

Ajo është bashkëshortja e reperit të njohur kosovar, Arian Agushit, i njohur me emrin artistik Gold AG.

Ermira tashmë është shumë e njohur për publikun dhe është aktive në rrjetet sociale.

Përmes fotografisë së fundit, ajo shihet se ka shkuar në Preshevë me veturën e saj super-luksoze.