Kaderi sapo doli nga frizerka, është rregulluar aq bukur sa do ta ‘shkri’ Lumbardhin

Kaderi është njëra ndër banoret e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova.

Ajo duket se është një vajzë tejet seksi dhe ekstravagante.

Kaderi brenda shtëpisë është lidhur me një tjetër banor, me Lumbardhin.

Në fotografinë e fundit, Kaderi shihet se është rregulluar dhe po duket tejet bukur.