Nuk e dinim as se kishte burrë, por këngëtarja e njohur shqiptare tregon se po bëhet nënë

Ne nuk e dinim as se kishte burrë, por këngëtarja e njohur shqiptare tregon se po bëhet nënë për herë të parë.

Greta Koçi po bëhet nënë dhe këtë lajm e ka zbuluar ajo vet në rrjete sociale.

Artistja e cila prej vitesh jeton në Austri krah burrit të saj, tha se po ndjehet më e lumtur se kurrë.

Greta nuk e zbuloi gjininë, megjithatë urime të shumta mori nga ndjekësit dhe miqtë e saj.