“Mos mi rrotullo sytë”, “Turp për gruan tënde që t’ka ty” – Klipi i përplasjes mes Bucit, Adri, Shqipe

Adri dhe Shqipja kanë pasur një përplasje me Bucin.

Buci i ka bërë një pyetje Adrit, e cila këtë të fundit e ka acaruar.

“Mos mi rrotullo sytë”, është shprehur Adri në një moment, drejtuar Bucit.

Më poshtë mund të shihni klipin e përplasjes së tyre.