“Runu se unë di me kanë edhe më i keq” – Çka po i paralajmëron Buci, Shqipën dhe Adrin

Banorët e Big Brother VIP Kosova, Shqipja dhe Adri kanë pasur një përplasje me Bucin.

E  ka qenë Buci ia i cili ka pasur një paralajmërim për këta të dy.

“Runu se unë di me kanë edhe më i keq”, ka qenë paralajmërimi i Bucit.