Morena përfundimisht heq dorë nga zhveshjet, merr vendimin e papritur për t’u mbuluar

Morena Taraku është një ndër modelet më të njohur në vendin tonë.

Ajo një kohë ishte shumë aktive edhe me projekte muzikore.

Morena është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Përmes fotografisë së fundit, ajo shihet se ka vendosur që të mos zhvishet, duke u mbuluar dhe veshur me rroba të trasha.