Imami kosovar “shpërthen” ndaj Big Brother: Mbajini familjet larg infektimit nga “Big Harami”

Imami kosovar, Labinot Maliqi ka reaguar në Facebook ndaj formatit televiziv “Big Brother”.

Ai ka kërkuar nga besimtarët që mos ta shikojnë këtë format.

Imami Maliqi ka bërë thirrje që të mos shikohet “Big Brother” pë siç e ka quajtur “Bigharam”.

“Mbajeni vetën dhe familjet tuaja larg infektimit nga BigHarami”, ka shkruar Maliqi.

Big Brother Vip Kosova tashmë ka dy muaj që është duke u shfaqur ka arritur të mbledhë miliona shikime dhe ta tërheqë audiencën rreth saj.