Mëngjes me diell – Shqipja dhe Ylli flasin për strategjitë

Ylli dhe Shqipja janë banorët e parë që janë zgjuarë herët , edhe po bisedojnë tema të ndryshme e një ndër to janë edhe strategjitë.

“Me kalimi e kohës ndërron loja do fillojnë strategjitë”, tha Ylli.

Ndëkaq Shqipja këtë e quajti lojë durimi.

“Këtu çfarë nuk pritet, kjo është lojë durimi, që tjetri të nxjerr jashtë të mërzit, të stresojë”, është shprehur ajo.