Me ndërhyrje, fotoshop e me filtera, Mimoza Mustafa nuk po njihet në paraqitjen e fundit

Ka një kohë të gjatë që nuk është aktive me projekte të reja muzikore.

Bëhet fjalë për këngëtaren e njohur dhe të dashur për publikun, Mimoza Mustafa.

Mirëpo, Mimoza është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

E në postimin e fundit janë vënë re shumë ndërhyrjet dhe filterat në fytyrën e Mimozës.