Mane drejtuar Lindës: Nëse unë ndjej për ty dhe Edonën, çka do bëje?

Opinionisti i Big Brother VIP Kosova, Bledi Mane e ka komentuar deklaratën e Lindës, e cila ka pretenduar se Azemi “ka ndjenja për të”.

Mane e ka përgëzuar për guximin për të bërë një deklaratë të tillë, por njëkohësisht ka përdorur edhe pak sarkazëm karshi kësaj ngjarjeje.

“Nëse unë ndjej edhe për ty edhe për Edonën, çka do të bëje?”, e ka pyetur Mane, Lindën.