Blero – Lindës: Ti ki me dal sonte, e fton publikun ta nxjerrin jashtë

Blero është shokuar nga fjalët e Linda Halimit që sonte i tha për të.

Ai  i mohoi të gjitha akuzat që këngëtarja i ngriti ndaj tij e që ishin të shumëta, duke thënë se i ishte ulur afër shtratit, dhe se para 13-vjetëve i kishte kërkuar t’i shkonte te dhoma e hotelit.

“Lëri këto gjanash po mundohesh me shpëtu, por unë po them se ti do të dalësh sonte”.

“Publik unë bëjë thirrje që sonte ta largoni këtë, ti ke probleme mendore, ti shpik gjëra, kjo është absurde”, ka thënë Blero.