Majlinda është bërë si ‘robot’ nga operacionet, nuk do ta njihni në paraqitjen e fundit

Majlinda Zeka po vazhdon të jetë një emër tejet i përfolur në publik.

U bë e njohur fillimisht si e dashur e reperit të mirënjohur, Majkut, me të cilin ka edhe një djalë.

Majlinda është shumë e përfolur sidomos për paraqitjet e saj plot stil dhe gjithmonë shumë tërheqëse.

Në fotografinë e fundit asaj po i vërehen operacionet më shumë se kurrë më parë.